Vacature (Leerling) Hovenier

Ben jij een (leerling) hovenier en klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Werk dan mee aan onze uitdagende exclusieve tuinprojecten en tuin verblijven.

Kom werken bij de T&T Sierbestrating als (leerling) Hovenier.

Werken bij de T&T Sierbestrating als (leerling) Hovenier

Dit ben jij

Trap in tuin sierbestrating
Tuinaanleg Nieuw-Vennep exclusieve tuin
Schutting Douglas plaatsen Heemstede

Over ons

T&T Sierbestrating adviseert, ontwerpt en legt aan. Met oog voor detail, opbouwende ideeën en gevoel voor concepten en mogelijkheden brengt T&T Sierbestrating tuinprojecten naar een hoog niveau.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als allround hovenier? Solliciteer direct via ons contactformulier en stuur jouw CV mee. Wie weet sta jij binnenkort samen met jouw nieuwe collega’s op geweldige projecten in de Haarlemmermeer.

Dit ga je doen

Wordt jij enthousiast van werken in het buitenleven en heb je passie voor het werken met je handen?

Een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden.

Tuinaanleg Nieuw-Vennep voortuin plantenbak keramisch

Plantenbak plaatsen

Een plantenbak plaatsen zorgt voor gezelligheid in de tuin, hiervoor lijm je de plantenbak vakkundig in elkaar met speciale steenlijm. Door daarna aarde toe te voegen is de klus geklaard.

Sierbestrating tuin egaliseren heemstede

Tuin ophogen

Tijdens je werk ga je zorgvuldig om met de voorbereidingen. Denk aan zand storten, een tuin machinaal uitgraven en zorgen voor een uitstekend zandbed waar op bestraat kan worden.

Tuinhuis maken

Maatwerk overkappingen en tuinhuizen is één van de specialistische diensten van T&T Sierbestrating. Werken met je handen moet je goed kunnen en je hebt oog voor detail.

Keramische tegels met bloembak Heemstede

Keramische tegels

Keramische tuintegels zijn populair en tijdens je baan bij T&T Sierbestrating leer jij deze vakkundig leggen. Van voorbereiding tot het voegen in de gewenste kleurstelling.

Waarom werken bij T&T Sierbestrating?

Salaris

Een uitstekend salaris, passend bij jouw ervaring

Uitdagend

Een uitdagende baan binnen een gedreven onderneming, waar kwaliteit en goede communicatie in al onze projecten op nummer 1 staat;

Leerzaam

Je werkt met zeer ervaren collega’s samen, je krijgt daarom uitstekende begeleiding en kunt binnen ons bedrijf veel kennis- en ervaring opdoen;

Regionaal

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen en verder te leren door cursussen te volgen;

Wat klanten zeggen

"Wij hebben de tuin tegels laten leggen door T&T Sierbestrating en zijn erg tevreden. De jongens zijn sociaal, vakkundig en werken hard. De tegels die wij eerst hadden uitgekozen bleken erg kwetsbaar te zijn wat voor wat problemen zorgde (dit lag niet aan de jongens). Ze hebben ons goed geadviseerd over nieuwe tegels, waren meedenkend en begripvol. Het eindresultaat is erg mooi. Wij zouden T&T Sierbestrating zeker aanbevelen."
Rosanna
“Wij hebben in Augustus de voortuin laten bestraten incl. schutting van 90cm met deurtje laten plaatsen. Er werd meegedacht, afspraken werden nagekomen en toen er een paar weken later een verzakking in een kleine tegel die veel belast werd was, werd ook dit gelijk opgepakt en verholpen. Wij zijn erg tevreden! En vinden dit bedrijf echt een aanrader!”
Fam Beekhuizen
“Vorige week is de hele voortuin leeggehaald en zijn bestrating en plantenbak aangelegd. Het ziet er strak uit. Er is hard gewerkt en het is in de afgesproken tijd afgerond. We zijn erg tevreden en blij met het resultaat.”
A. de Jong

Solliciteer bij T&T Sierbestrating

Heb je ervaring in de genoemde werkzaamheden en ben je enthousiast?

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Thomas Diependaal.

Telefoon: +31 6 19969554
E-mail: info@tentsierbestrating.nl

Zolang de vacature op onze website staat kun je reageren. Wij kijken uit naar je reactie!

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld