Bedrijventerrein laten bestraten.
Flexibele en snelle inzet door T&T Sierbestrating.

Uw bedrijventerrein laten bestraten

Bent u op zoek naar een stratenmaker voor het bestraten van uw bedrijventerrein met
H Profielen, BKK’s, Stelconplaten of stoeptegels?

T&T Sierbestrating staat voor u klaar! 

Wij beschikken zelf over uiterst professionele apparatuur en machines om de klus te klaren. Wij werken en denken graag met u mee. In overleg en volgens een strikte planning realiseren wij uw bestrating wensen.

Als projectontwikkelaar, gemeente en bedrijf binnen het zakelijk vastgoed, stelt u hoge eisen aan het eindresultaat van de bestrating van het bedrijventerrein. U kunt door ons uw bedrijventerrein, groot- én klein laten bestraten. 

T&T Sierbestrating heeft de kennis, ervaring en tools in huis om uw bedrijventerrein op een professionele manier te bestraten.

Bedrijventerrein bestraten met klinkers
Levelbak

Lasergestuurde levelbak

Uitermate grote oppervlakte egaliseren

Speciaal voor bedrijven met een eigen parkeerterrein of toegangswegen, is het belangrijk om rekening te houden met een stevige ondergrond. Ook de kwaliteit van de steensoorten spelen een grote rol in de duurzaamheid van uw bedrijventerrein. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden, steensoorten en het proces van het aanleggen van uw bedrijventerrein.

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve machines en gereedschappen van o.a. Kubota, Kramer, en HARCON.

Door het gebruik van een lasergestuurde levelbak kunnen wij uitermate grote vierkante meters grond, tot op de millimeter precies egaliseren.

Dit betekent dat u een professionele partij heeft gevonden die begrijpt dat de voorbereiding, essentieel is voor uiteindelijk het eindresultaat. Daarnaast houden wij rekening met afwatering en zorgen dat de bestrating volgens de richtlijnen vanuit uw gemeente op de juiste manier wordt aangelegd.

Tijdens het maken van een afspraak zullen wij u daar uitgebreid over informeren, we kunnen dan vaststellen hoe de ondergrond er bij u uw bedrijventerrein uitziet en wat er voor nodig is om te zorgen dat uw bedrijventerrein de komende jaren het gewicht van het verkeer probleemloos kan dragen.

Bedrijventerrein laten bestraten met de meest voorkomende patronen?

Had u zelf al een patroon in gedachten? Laat het ons weten of kies uit één van de meest voorkomende klinker patronen.