Tuinaanleg in Nieuw-Vennep

T&T Sierbestrating

Tuinaanleg in Nieuw-Vennep

T&T Sierbestrating heeft in Nieuw-Vennep een complete tuin aangelegd. Wij hebben nadat de aannemer klaar was met de uitbouw de tuin compleet gerenoveerd. We zijn begonnen met het verwijderen en afvoeren van alle stenen uit de tuin. 

De tuin bestond voor een groot deel uit gras. Dit paste niet in het nieuwe tuinontwerp. Vandaar dat we het gras in zijn geheel hebben uitgegraven. Daarnaast zijn de verouderde schuttingen uit de tuin verwijderd.

Vervolgens zijn we begonnen met de tuin opnieuw inrichten. We hebben op voorhand uitgerekend hoeveel ophoogzand er benodigd was om de tuin strak te kunnen bestraten. 

We hebben de hoeveelheid ophoogzand besteld en met onze aanhangwagen gereden en op hoogte gebracht. Daarna schutting geplaatst en het straatwerk/ plantenbakken en pergola gemaakt. Verder hebben wij ook de oude planken van de schuur vervangen tot nieuwe planken. De voortuin hebben wij ook opnieuw bestraat wij hebben een mooie zit hoek gemaakt waar ze in de avond nog even lekker kunnen zitten in de voortuin.