Voortuin hoekwoning aanleggen met betontegels

T&T Sierbestrating

Voortuin hoekwoning aanleggen met betontegels

T&T Sierbestrating gaat geen uitdaging uit de weg. Tijdens dit project hebben wij de voortuin en achtertuin van een hoekwoning in een nieuwbouwwijk bestraat met betontegels en keramische tegels. Deze woning heeft een zeer grote tuinoppervlakte en heeft een oprit van betontegels en een looppad van keramische tuintegels naast het huis gekregen.

De tuin hebben we voorzien van hekwerk aan de zijkant van het huis en aan de voorkant een prachtige groenvoorziening gemaakt. De tuin heeft een luxe uitstraling gekregen en past qua kleurstellingen heel mooi bij de zwarte kozijnen en stenen van het huis.

Het eindresultaat is prachtig. Tevens onderhoudsvriendelijk, omdat wij de keramische tegels hebben gevoegd. Onkruid kan daardoor niet omhoog komen tussen de tegels. Wij zijn trots op het eindresultaat en dat zijn de bewoners ook. Een fijne achtertuin om heerlijk in te genieten!

Heeft u interesse om keramische tegels te laten leggen door een professionele stratenmakers? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.