Voortuin en achtertuin bestraten

T&T Sierbestrating

Voortuin en achtertuin bestraten

T&T Sierbestrating heeft tijdens dit project een voortuin en achtertuin van de woning aangelegd met prachtige sierbestrating en plantenbakken. Een compacte voortuin die er door de beplanting straks gezellig uitziet. Het vooraanzicht van de woning bepaald de sfeer van het huis.

De bewoners hebben ervoor gekozen om twee bomen aan de voorkant te plaatsen, zodat dit zorgt voor privacy in de woonkamer. Wij hebben de plantenbakken verlijmd met speciale steenlijm.

In de achtertuin hebben wij gezorgd voor een strakke uitstraling van de bestrating. Door de juiste voorbereidingen, zoals het uitgraven van wortels en het ophogen van de tuin met voldoende zand hebben wij de tuin onder handen genomen. De achtertuin is voorzien van een aantal verschillende plantenbakken die zorgen voor een goede afwatering, wat tegenwoordig niet geheel onbelangrijk is.

De bewoners kunnen aan de slag met het beplanten van de plantenbakken en er helemaal hun eigen tuin van maken. We hebben met veel plezier aan dit project gewerkt.

Heeft u interesse om uw tuin aan te te laten leggen door professionele stratenmakers? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.