Tuinrenovatie in Nieuw-Vennep

T&T Sierbestrating

Tuinrenovatie in Nieuw-Vennep

T&T Sierbestrating heeft afgelopen lente een tuin in Nieuw-Vennep volledig gerenoveerd. 

Aan de voorkant van de woning is plaats voor een auto. Hoe de voortuin in eerste instantie was aangelegd was er eigenlijk geen sprake van oprit. De bewoners parkeren hun auto dan ook altijd in de straat. Inmiddels is dit verleden tijd!

We kregen de vraag of wij een stevige oprit konden maken. De bewoners vonden het echter wel belangrijk dat het aangezicht van de oprit er sierlijk uit kwam te zien. Daarop hebben wij keramische tegels aanbevolen. 

De bewoners hebben een keuze gemaakt voor prachtige keramische grote tuintegels, speciaal voor intensief gebruik en die het gewicht van de auto zonder problemen kunnen dragen. 

In Nieuw-Vennep hebben wij uiteindelijke een complete tuinrenovatie gedaan. De voortuin hebben wij aangepakt. Als eerst hebben wij die leeg gehaald en de oprit uitgegraven tot 30 cm diep. Daarna hebben wij 25 cm korrel onderin gelegd en aangetrild om verzakking in de toekomst te voorkomen. Daarop zand aangebracht en de keramische tegels gelegd en gevoegd. 

Wij hebben ook de achtertuin aangepast en gestraat met mooie grote 80×80 tegels en de schutting vernieuwd. Wij hebben achter in de tuin een mooie robuuste overkapping gemaakt met een opbergschuurtje.

Wilt u ook uw oprit laten bestraten of tuin in zijn geheel laten renoveren? Neem contact met ons op, wij komen graag langs om uw wensen te bespreken en maken met plezier een offerte voor het uitvoeren van de werkzaamheden in uw tuin.