Tuinaanleg in Lisse

T&T Sierbestrating

Tuinaanleg in Lisse

In het voorjaar hebben wij in Lisse een complete tuin voorzien van nieuwe sierbestrating. Wij kregen een aanvraag binnen voor het aanleggen van een tuin- en oprit met trommelstenen, ook wel abbeystones genoemd. We hebben een afspraak gemaakt om de tuin in Lisse op te meten en een plan van aanpak met de bewoners te bespreken. 

De werkzaamheden hebben we verdeeld over drie dagen. We zijn begonnen met het verwijderen en afvoeren van oude tuintegels. Vervolgens hebben we de tuin leeggeruimd en de grond een stuk uitgegraven. 

De bewoners hadden een mooie grijze tegel uitgezocht van 20×30. Om deze tegels strak te kunnen leggen is het belangrijk dat er een perfecte ondergrond van zand aangebracht wordt. 

Om de bewoners te ontzorgen hebben wij straatzand geregeld. We beschikken bij T&T Sierbestrating over een grote aanhangwagen, waarmee we zand eenvoudig meenemen en de hoeveelheid benodigd zand voor bestrating zelf kunnen bepalen. Een groot voordeel daarvan is dat bewoners nooit met zandzakken blijven zitten. Probeer het daarna maar weer snel door te verkopen of het staat maandenlang op gratis af te halen. We krijgen dan ook vaak complimenten over het gemak en snelheid waarmee wij zand voor een klus regelen. 

Voor het bestraten hebben wij een egaal zandbed gemaakt, waarna we zijn begonnen met het aanleggen van tuintegels in Lisse. De bewoners hadden een voorkeur voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Voornamelijk tegels en geen vaste plantenbakken. In plaats daarvan werken met gezellige potten. 

Wilt u ook uw tuin of oprit laten bestraten in Lisse? Neem contact met ons op, wij komen graag langs om uw wensen te bespreken en maken met plezier een offerte voor het uitvoeren van de werkzaamheden in uw tuin.