Sierbestrating in Hillegom

T&T Sierbestrating

Sierbestrating in Hillegom

T&T Sierbestrating heeft in Hillegom een achtertuin voorzien van nieuwe tuintegels. 

Bewoners van de woning in Hillegom hadden in eerste instantie zelf tegels gelegd met oude stenen. Daarbij hadden zij bij het bestraten de tegels direct op de tuingrond gelegd, zonder rekening te houden met de juiste ondergrond voor sierbestrating. De tegels lagen hierdoor niet strak in de tuin en de bewoners waren niet tevreden met het eindresultaat.

Sierbestrating laten aanleggen in een achtertuin in Hillegom kan je aan Tom en Thomas van T&T Sierbestrating overlaten. Wij hebben een afspraak gemaakt en de tuin bekeken. We hebben samen met de bewoners gesproken over het belang van een zandbed voor sierbestrating, waarmee we de tuintegels strak in de tuin kunnen leggen. 

De bewoners hebben aangegeven dat zij hun tuin graaf professioneel willen laten bestraten en dat ze de tegels achteraf niet mooi vonden die zij zelf hadden gelegd. Daarop hebben wij geadviseerd om te gaan kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven waar zij uiteindelijk zijn geslaagd voor hun sierbestrating.   

Wij hebben de tuin leeggehaald en de oude stenen afgevoerd. We hebben de grond voor een deel uitgegraven en vervolgens ophoogzand gestort en een egaal zandbed gemaakt.

De nieuwe tegels hebben wij gelegd en het resultaat mag er wezen!

Een prachtige klus geklaard. De bewoners tevreden en kunnen genieten van hun tuin! 

Heeft u zelf tuintegels gelegd maar loopt u tegen een soortgelijke situatie aan? Laat het ons dan weten, we helpen u graag aan een mooie tuin!