Schutting plaatsen in Nieuw-Vennep

T&T Sierbestrating

Schutting plaatsen in Nieuw-Vennep

Aan het begin van de zomer heeft T&T Sierbestrating een nieuwe schutting geplaatst in een achtertuin in Nieuw-Vennep. Dit was ook wel nodig, aangezien de bestaande schutting bijna omviel en op verschillende plaatsen verrot was. De schutting was volledig begroeid met Hedera, deze plant hield de schutting overeind. Op een bepaald moment is een schutting gewoon op en is het tijd voor een nieuwe. En ja, het laten plaatsen van een schutting in Nieuw-Vennep kan je wel aan ons overlaten!

We hebben een afspraak gemaakt en in samenspraak met de bewoners een plan van aanpak gemaakt. Voor deze opdracht hebben we twee dagen ingecalculeerd. Dit begon namelijk met de Hedera in zijn geheel verwijderen en de wortels verwijderen. 

Wat er van de schutting overbleef hebben wij afgebroken en zowel het groenafval als de schutting en oude palen afgevoerd. Daarna zijn we begonnen met het plaatsen van een nieuwe schutting in de achtertuin in Nieuw-Vennep. 

Het resultaat mag er zijn. Een prachtige schutting van hout, ondersteund met hardhouten palen en een tuindeur in dezelfde look & feel. 

Overweegt u om uw schutting op korte termijn te laten vernieuwen? Neem dan contact op met T&T Sierbestrating. We komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij plaatsen schuttingen van hout beton, douglas en hardhout.