Tuinaanleg in Heemstede

T&T Sierbestrating

Tuinaanleg in Heemstede

Voor een opdrachtgever in Heemstede hebben wij een complete tuin gerealiseerd. 

Voorafgaand aan het realiseren van de tuin hebben wij een afspraak gemaakt om de wensen te bespreken, ideeën te laten zien en de tuin op te meten. Vervolgens hebben we een ontwerp uitgewerkt op papier, omdat deze opdrachtgever graag een tekening wenste wilde en liever geen digitale uitwerking van het ontwerp. Dus zo gezegd zo gedaan. 

We hebben veel passie, tijd en energie gestoken in het ontwerp van de tuin. We hebben twee verschillende ontwerpen uitgewerkt, die aan alle verwachtingen en wensen voldeed.

Om de verwachtingen te managen hebben we een tijdsbestek gemaakt. We zijn samen keramische tuintegels gaan uitzoeken, omdat deze opdrachtgever op leeftijd was. We hebben er een gezellig dag uit van gemaakt! 

De opdrachtgever wilde in eerste instantie een onderhoudsvriendelijke voortuin laten aanleggen in Heemstede. We zijn gaan kijken wat voor soort tegels daar het beste voor geschikt zijn, we kwamen uit bij keramische tegels. Deze hebben we ook gevoegd tegen het onkruid. Er zit in de voorkant een water luik. Dit luik is weggewerkt in de plantenbak waardoor het nu een geheel is geworden.

Wat wij nog steeds ontzettend gaaf aan dit project vinden is dat we de sfeer van binnen, de kleurstellingen van het interieur doorgetrokken hebben naar buiten!