Keramische tuintegels Heemstede

T&T Sierbestrating

Keramische tuintegels Heemstede

In Heemstede heeft T&T Sierbestrating een voortuin opnieuw aangelegd. Wij hebben de tuin eerst afgegraven en vervolgen 6 kuub zand geladen. De tuin was volgroeid met oude bomen, dode struiken en ontzettend veel wortels in de grond. Wij hebben dit netjes voor de bewoners afgevoerd, daarna kon het feest beginnen.

We hebben op verzoek van onze opdrachtgever keramische tuintegels gelegd. Op ons advies zijn de bewoners bij Nieuwenhuis Buitenleven geweest en zijn daar geslaagd. Prachtige keramische tegels met een soort van natuursteen look.

De keramische tuintegels hebben wij volgens de voorschriften van de fabrikant gelegd. We zijn begonnen met het aanleggen van een zandbed. Hierbij hebben wij zand gemengd met terrascement. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende ondergrond. Het terras kan door deze stevige stabiele ondergrond niet meer verzakken.

Om de tegels recht te leggen is een perfecte egalisatie essentieel. Met onze trilplaat hebben wij het zand spiegelglad gemaakt, waarop de keramische tuintegels zijn gelegd.

Rondom hebben wij twee schitterende plantenbakken gemaakt aan de voorkant van de tuin van stapelblokken. Dit zorgt voor een mooie afscheiding tussen de tuin en de straat en is tevens praktisch en veilig voor kinderen.

De tuin is in combinatie met de plantenbakken prachtig geworden. De tuin legt perfect op afschot, zodat het water afloopt naar de straat. Als afwerking hebben wij met een speciale voegmortel gewerkt in de kleurstelling die aansluit bij de tegels.

Het eindresultaat is geweldig en de bewoners zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Daar doen wij het voor!