Exclusieve schutting op maat

T&T Sierbestrating

Exclusieve schutting op maat

T&T Sierbestrating is gespecialiseerd in het aanleggen van exclusieve tuinen. Naast sierbestrating en het plaatsen van overkappingen en tuinhuizen plaatsen wij ook regelmatig schuttingen op maat.

Deze schutting is in de achtertuin geplaatst aan beide kanten. De achtertuin van de woning is voorzien van een balkon met trap. Wij hebben de schutting strak naast de trap omhoog gemonteerd, waardoor de bewoners privacy hebben wanneer zij op het balkon staan.

De schutting is gemaakt van Deens rabat. Een luxe houtsoort die door de horizontale verbinding een ruimtelijk effect geeft. De tuin lijkt optisch langer door de slanke rabat delen.

In de achtertuin hebben wij tevens gezorgd voor sierbestrating en beplanting. De bewoners vonden het mooi om de achtertuin met gras aan te kleden. Wij hebben gezorgd voor een egale ondergrond en een bed van aarde en de grasstroken er vakkundig ingelegd.

Heeft u interesse om uw tuin professioneel aan te laten leggen door T&T Sierbestrating? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.