Exclusieve aanleg achtertuin Hoofddorp

T&T Sierbestrating

Exclusieve aanleg achtertuin Hoofddorp

T&T Sierbestrating heeft een exclusieve achtertuin aangelegd in Hoofddorp. We hebben de tuin in eerste instantie helemaal leeggeruimd, grond afgegraven en gezorgd voor een uitstekende voorbereiding.

We zijn aan de slag gegaan met het plaatsen van nieuwe schuttingen van Zweeds rabat in de kleur zwart. De tuindeur hebben we op maat gemaakt en vervolgens konden wij echt beginnen met het inrichten van de tuin.

In de tuin hebben wij bijzondere betontegels gelegd. Het lijkt op natuursteen, maar in werkelijkheid is het beton. De betontegels vormen samen een speels legverband. Het voegwerk achteraf maakt het helemaal af. Het eindresultaat is precies zoals het ontwerp en de bewoners zijn ontzettend blij met hun nieuwe tuin.

De tuin aanleggen was voor ons een geweldig project, omdat we samen met de bewoners hebben nagedacht over de indeling van de tuin. Vanuit een tuinontwerp hebben wij de tuin ingericht met een hardhouten vlonder, gezellige plantenbakken die mooi samen met de zwarte rabat schutting een geheel vormen. De plantenbakken zijn gelijmd met een speciale constructielijm, speciaal ontwikkeld voor deze steenblokken.

Heeft u interesse om een exclusieve tuin aan te laten leggen door een professionele stratenmakers? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.